پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی ، مناسب برای تدریس اساتید ، 180 صفحه اسلاید
همراه با تصاویر و بک گراند
منابع:
پایان، رسول، مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده غلات، 1377، چاپ اول نشر نوپردازان
رجب زاده، ناصر، مبانی فرآورده غلات، جلد 1و2، 1380، انتشارات دانشگاه تهران
آراسته، نیکو، تکنولوژی غلات ترجمه(چاپ دوم)، 1373، انتشارات آستان قدس رضوی
فهرست مطالب
فصل 1: گندم
گیاه شناسی
مشخصات دانه گندم
طبقه بندی گندم
ساختمان دانه گندم
عوامل موثر بر کیفیت دانه گندم
عوامل شیمیایی موثر در کیفیت
جنبه های صنعتی ترکیبات گندم
نگهداری گندم
فصل 2: آسیاب کردن
تمیز کردن
مشروط سازی
خرد کردن
تصفیه
نگهداری آرد
ارزیابی آرد
بهبود ویژگی های آرد
فصل 3: تکنولوژی نان
مواد اولیه
آماده کردن خمیر
شکل دادن
پخت نان
فصل 4: تکنولوژی ماکارونی
مواد اولیه
فرآین تولید
ویژگی های کیفی و کنترل آن ها
فصل 5: تکنولوژی بیسکویت
مواد اولیه
فرآیند تولید
ویژگی های کیفی و کنترل آن ها
فصل 6: تکنولوژی کراکر
مواد اولیه
فرآیند تولید
فصل 7: تکنولوژی ویفر
مواد اولیه
فرآیند تولید
فصل هشتم: تکنولوژی کیک
مواد اولیه
انواع کیک
فرآیند تولید
ویژگی های کیفی و کنترل آن ها
فصل 9: شکلات سازی
فرایند تولید
پدیده Bloom
فصل 10: جو و فرآورده های آن
گیاه شناسی
ویژگی ها
تکنولوژی تولید مالت
فصل11: برنج و فرآورده های آن
گیاه شناسی
آسیاب کردن
فرآورده های حاصل از برنج
فصل 12: تکنولوژی تولید گلوتن و نشاسته
پاورپوینت درس تکنولوژی غلات برای صنایع غذایی