ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی ، ورد 6 صفحه
عناوین :
مقدمه :
حلوا ارده غذایی بسیار مقوی است که مصرف آن بیشتر به صورت صبحانهاست و مواد تشکیل دهنده آن عبارتاند از: کنجد، شکر، تخم مرغ، هل و چوبک. در ساخت حلوا ارده از کنجد سابیده که به آن ارده گفته میشود و بصورت مایع میباشد استفاده میشود. در این مطلب به تشریح خط تولید حلوا ارده یا حلوا شکری می پردازیم و روش تولید حلوا ارده یا حلوا شکری را بیان می نماییم .
تاریخچه:
کنجد :
ارده :
شماتیکی از تولید ارده :
فرآیند تهیه حلوا ارده
1) تهیه ارده:
2) پخت شکر:
3) مخلوط کردن:
فرآیند سنتی حلوا ارده :
ارائه تولید حلوا ارده برای صنایع غذایی