فهرست مطالب کتاب
- تاریخچه
- موارد مصرف و اهمیت اقتصادی
- سطح زیرکشت و میزان تولید در جهان
- سطح زیرکشت و میزان تولید در ایران
- مشخصات گیاه شناسی مو
- اندام های گیاه مو
- گل انگیزی و گلدهی در مو
- تقسیم بندی ارقام انگور
- شرایط آب و هوای مناسب کشت و کار مو
- ازدیاد مو
- فصل دوم- کاشت
- احداث تاکستان
- فصل سوم- دشت
- تربیت و هرس مو
- انواع هرس
- هرس زمستانه
- انواع هرس زمستانه
- هرس سبز
- هرس شکل دهی مو
- سیستم های نوین تربیت مو
- معرفی برخی از سیستم های نوین تربیت
- جنبه های ساختمانی داربست
- موارد مورد استفاده برای ساخت داربست
- آبیاری تاکستان
- تغذیه درختان مو
- عناصر غذایی مورد نیاز انگور
- ازت
- فسفر
- پتاسیم
- منیزیم
- آهن
- روی
- منگنز
- مس
- بر
- محاسن و ضرورت تغذیه برگی
- علف های هرز،آفات و بیماری ها
- مدیریت کنترل علف های هرز مو
- آفات مهم مو
- بیماری های مهم مو
- مدیریت کنترل بیماری
- فصل چهارم: برداشت
- عملیات برداشت محصول
- نکات مهم در زمان برداشت
- نکات مهم در جابجایی محصول
- منابع مورد استفاده
تعداد صفحات کتاب: 257 صفحه
دانلود کتاب آموزشی جالب و کامل کاشت،داشت و برداشت انگور