فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی تأثیر اجزای رویکرد مبتنی بر منابع برعملکرد صادراتی براساس استراتژی رهبری هزینه در صنعت کانی غیرفل

اختصاصی از فایلکو مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی تأثیر اجزای رویکرد مبتنی بر منابع برعملکرد صادراتی براساس استراتژی رهبری هزینه در صنعت کانی غیرفلزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

چکیده:

هدف از انجام این پژوهش طراحی و تبیین مدلی جهت ارزیابی تأثیر اجزای رویکرد مبتنی بر منابع بر عملکرد صادراتی براساس استراتژی رهبری هزینه در صنعت کانی غیر فلزی کشوراست. در این مطالعه، پژوهشگر با استفاده از رویکرد منابع، روابط بین اجزای رویکرد منابع سازمان،استراتژی های رقابتی و عملکرد را که ساز ههای اصلی پژوهش هستند، بررسی می کند. این پژوهش در پی این هدف است که چگونه منابع به طور مستقیم و غیرمستقیم(از طریق استراتژی های رقابتی)منجر به سطوح بالای عملکرد می شود. مدل مفهومی پژوهش حاضر در واقع 3 عنصر عمده درمدیریت استراتژیک، یعنی محیط داخلی(منابع، قابلیت ها و سیستم های رقابتی سازمان (، استراتژی رقابتی و عملکرد را با هم ادغام می کند. تعداد 300 پرسشنامه توزیع شد که از این تعداد 285پرسشنامه قابلیت تجزیه و تحلیل داشتند . از این تعداد براساس روش تحلیل خوشه ای و روش میانگین سؤا لهای استراتژی موردنظر تعداد 124 پرسشنامه در سطح استراتژی تمایز، 91 پرسشنامه در سطح استراتژی تمرکز و 70 عدد نیز در سطح استراتژی حداقل هزینه قرار گرفتند . در این پژوهش فقط مدل بدست آمده براساس استراتژی رهبری هزینه بررسی می شود . تجزیه و تحلیل داده های پرسشنامه پژوهش نیز با استفاده از تکنیک های تحلیل عاملی و مدلسازی معادلات ساختاریافته اصلاح و پس از تعدیل به تأیید رسید. براساس نتایج حاصل، فقط سیستم های سازمانی بر استراتژی رقابتی تأثیر ندارد و قابلیتهای رقابتی بیشترین تأثیر را بر عملکرد صادراتی دارند.

 

مقدمه

صادرات یکی از حیاتی ترین بخش های اقتصاد هر کشور را تشکیل میدهد. صدور کالا و خدمات مهمترین منبع تأمین درآمد ارزی کشور محسوب می شود که نبض اقتصاد زنده و فعال دنیا را دست دارد (ده یادگاری, 1383). اگر پذیرفته شود که صادرات کالاهای غیر نفتی مؤثرترین و مهمترین راه برای سر و سامان بخشیدن به وضع اقتصادی کشور است باید همسو با یک برنامه ریزی مدون،الگوپذیری از کشورهایی که مسیر توسعه را با موفقیت پیموده اند را ملاک عمل قرار داد (نجفی مجد, 1387) . آنجایی که منابع نفتی کشور محدود است و طبق اعلام وزارت نفت تا سال 1474 شمسی منابع نفتی به صفر خواهد رسید، جهت رشد، توسعه اقتصاد و اشتغال چاره ای جز توسعه و بهبود عملکرد صادرات غیر نفتی با تعامل با بازارهای جهانی وجود ندارد. پس در این راستا باید عوامل مؤثر بر این را شناخته تا سیاست گذاران امر در مواقع ضرورت نسبت به بهبود و تقویت آن تلاش نمایند (دهدشتی شاهرخ, 1386). چشم انداز افزایش صادرات غیر نفتی سالهاست که از سو ی دولتمردان ارائه داده می شود. هرچند دولتها همواره کوشیده اند به این چشم انداز جامه عمل بپوشانند، اما مقایسه آمارصادرات غیر نفتی کشور با سایر کشورها نشان می دهد که موفقیت چندانی به دست نیامده و نیازبه برنامه ریزی بیشتری است. این خود نشان دهنده این است که مدیران درعمل و برای انجام صادراتی بهتر عوامل مؤثر بر آن را نتوانست هاند بخوبی شناسایی کنند (نهاوندیان, 1380).ایران یکی از معدودکشورهایی است که به طور طبیعی از پشتوانه های معدنی زیاد و ذخائر ارزشمندی برخوردار است به طور مثال یکی از این اقلام معدنی، سنگ است که می توان ایران را از جمله کشورهایی دانست که در زمینه سنگ نما و تزیینی از قابلیتهای معدنی بسیار بالایی برخوردار است (قربانی, 1381). ایران نظر ذخائر قطعی سنگ های تزیینی در رتبه دوم و از نظر تنوع سنگ در رتبه اول دنیا قرار دارد.

فرمت ورد  تعداد صفحات 18


دانلود با لینک مستقیم


مقاله ارائه مدلی برای ارزیابی تأثیر اجزای رویکرد مبتنی بر منابع برعملکرد صادراتی براساس استراتژی رهبری هزینه در صنعت کانی غیرفلزی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد