فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله شترمرغ

اختصاصی از فایلکو مقاله شترمرغ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله شترمرغ


مقاله شترمرغ

 

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:113

فهرست مطالب:
موضوع                                                                      صفحه
فصل اول
تاریخچه شتر مرغ..........................................................................10
آشنایی با صنعت پرورش شتر مرغ.................................................11
تاریخچه شتر مرغ..........................................................................11
انواع شتر مرغ...............................................................................11
محصولات شترمرغ.....................................................................12
مشخصات ظاهری شتر مرغ........................................................15
تولید مثل..................................................................................15
پرورش شتر مرغ.......................................................................16
تغذیه شتر مرغ..........................................................................21
فیزیولوژی هضم......................................................................22
مصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی................................. 24

فهرست مطالب
موضوع                                                                      صفحه

نحوه نگهداری شتر مرغ.............................................................26
آشنایی با بخش های اصلی پرورش شتر مرغ...............................29
مطالعه علمی پرورش شتر مرغ...................................................41
پرورش مولدین.........................................................................42
جوجه کشی مصنوعی شتر مرغ................................................44
پرورش جوجه.........................................................................45

فصل دوم
کشتارگاه.................................................................................49
پیشنهاد ضوابط بهداشتی کشتارگاه شتر مرغ.............................49
نحوه کار کشتارگاه................................................................. 54 بهداشت کشتارگاه.................................................................. 55
فهرست مطالب
موضوع                                                                      صفحه
فصل سوم
خلاصه ای از بیماریهای شتر مرغ.................................................60
عفونت های ویروسی..................................................................61
عونت های باکتریایی..................................................................66
قارچها و تخم............................................................................71
انگلهای داخلی..........................................................................72
انگلهای خارجی........................................................................73
بیماریهای تغذیه ای...................................................................74
متفرقه......................................................................................76




فهرست مطالب
موضوع                                                                      صفحه
فصل چهارم
شتر مرغ در تایوان.......................................................................78
سیستم ثبت اطلاعات تولیدی و بهداشتی مزارع شتر مرغ..............82
مقدمه........................................................................................82
اهداف سیستم ثبت اطلاعات.....................................................82
سیستم ثبت و نگهداری اطلاعات تولید......................................83
سنجش سلامتی و تولید مثلی.....................................................83
جمعیت دینامیک.......................................................................85
مطالعه یک مورد به صورت نمونه..............................................86
روغن شتر مرغ.........................................................................90



فهرست مطالب
موضوع                                                                      صفحه
فصل پنجم
بررسی مشکلات پرورش اقتصادی شتر مرغ...............................93
مقدمه.......................................................................................93
بدست آوردن پرندگانی با کیفیت بالای گوشت.......................106
نتیجه گیری............................................................................107
متن انگلیسی...........................................................................108
ترجمه...................................................................................110

منابع...................................................................113

 

 

چکیده:

تاریخچه شتر مرغ
مصریان باستان در 2000سال قبل شتر مرغ را برای کشیدن ارابه تربیت می کردند. آرسینو ملکه مصری بر شتر مرغ زین شده ای سوارمی شده است. گروههای شترمرغ گاهی اوقات در روم برای کشیدن ارابه ها در مسابقات مورد استفاده قرار می گرفتند. ژنرالهای رومی کلاه خودهای رزمی خود را با پرهای شترمرغ، به عنوان نشانه ای از رهبری (فرماندهی) می آراستند. همسران آنها خود را با پرهای شترمرغ به عنوان سلطنتی می آراستند و در کارهای روزمره سوار برشتر مرغ می شدند. پوسته تخم شتر مرغ در غارهای چین کشف شد که متعلق به 2500سال قبل است که توسط انسانها مورد استفاده واقع می شدند. شواهدی بدست آمده که پیشنهاد می کند که بوشمن های اولیه در افریقای جنوبی این پرندگان بزرگ را برای گوشت شکار می کردند. از پوسته های شتر مرغ به عنوان ظروف آب استفاده می کردند از آنها تخت های تزئینی می ساختند. نقاشی های قدیمی شتر مرغ، در معابد مصری کشف شدند بیانگر آن است که آنها تا حدی بوسیله مصریان اهلی شده بودند. شتر مرغ نشانه تِمی ، الهه مصری صداقت و عدالت بوده است. فراعنه و خانواده هایشان جزء طبقات برتری بودند که می توانستند دارای بادبزنهای ساخته شده از پر شتر مرغ باشند. روغن شتر مرغ توسط مصریان و رومیان باستان به عنوان ماده آرایشی و برای ماده ای جهت درمان درد و روماتیسم استفاده می شد. در دهه 1700 ماری آنتوانت پرهای شتر مرغ را به عنوان یک مد دلخواه زنان مجدداً معرفی نمود. آنچه اتفاق افتاد انفجاری در صنعت پر شتر مرغ بود که در طول قرن نوزدهم و نیز در قرن بیستم ادامه یافت. در دوره معاصر شتر مرغ، پس ازآنکه به واسطه شکار برای برداشت پرهای باشکوهش منقرض شده بودند، در اکثر مناطق قلمرو طبیعی است در وضعیت حفاظت شده جنوبی قرارداد. مزارع شترمرغ در حال حاضر به طور گسترده در سراسر دنیا راه اندازی می شوند. تولید پر، گوشت، روغن و تخم برای بازار جهانی آن می کنند.


آشنایی با صنعت پرورش شترمرغ
 شترمرغ(struthio camelus ) بزرگترین پرنده زنده است که متعلق به خانواده ratite ها به معنای سینه پهنان می باشد. اعضای این خانواده بوسیله عدم قدرت پرواز‍،توانایی دویدن و فقدان جناق در استخوان سینه شان شناخته می شوند. این پرندگان بسیار مقاوم بوده و به آسانی می توانند با شرایط گوناگون اقلیمی سازگار شوند. آنها می توانند در چراگاه های فقیری که گاو و گوسفند قادر به رشد و زندگی نیستند،زنده بمانند.

تاریخچه پرورش شترمرغ
در حدود سال های 1860 تقاضای زیادی برای پر شترمرغ،منجر به اهلی کردن آن در آفریقای جنوبی شد . پس از اختراع دستگاه جوجه کشی مصنوعی ، در سال 1870 این حرفه تبدیل به حرفه ای بسیار سودآور گردید اما از سال 1914 به بعد،تقاضا برای پر کاهش یافت و در اواخر دهه 80،توجه به گوشت و پوست این پرنده باعث رونق مجدد این صنعت شد و تا به امروز این روند ادامه دارد.

انواع شترمرغ
شترمرغ آفریقای جنوبی (struthio camelus australis )-گردن آبی
شتر مرغ آفریقای شمالی (struthio camelus camelus )-گردن قرمز
شترمرغ آفریقای شرقی (struthio camelus massaicus )-گردن قرمز
شترمرغ سومالی (struthio camelus molibdophanes )-گردن آبی
شترمرغ آفریقایی اهلی شده (struthio camelus domesticus )-گردن سیاه
مورد اخیر نوع اهلی شده ای می باشد که از قرن گذشته در آفریقای جنوبی تولید شده است که نتیجه تلاقی بین زیرگونه های مختلف با انتخاب بهترین پر،بالاترین باروری و مقاوم ترین در حمل و نقل می باشد.مزایای هر یک از این گونه ها بدین شرح است:
گردن آبی:جوجه ها مقاوم تر با درصد قدرت زنده مانی بیشتر اما تولید تخم کمتر
گردن قرمز:قد بلندتر،تولید گوشت بیشتر،بلوغ دیرتر و تولید تخم کمتر گردن سیاه(شترمرغ اهلی):مطیع تر،تولید تخم بالا اما جوجه ها ضعیف تر،جثه کوچکتر و تولید گوشت کمتر

محصولات شترمرغ
گوشت،پوست،پر و روغن

گوشت
گوشت شترمرغ،گوشت قرمز است . طعم، بافت و رنگ گوشت شترمرغ شبیه به گوشت گاو بوده اما میزان چربی،کالری و کلسترول آن کمتر است. به علاوه گوشت شترمرغ میزان بالایی از عناصر کم نیاز مانند روی و منیزیم را نیز داراست. این گوشت نیاز بدن به ویتامین PP(نیاسین) را تامین کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های A ، C ، B1 و B2 دارد. همچنین میزان گوشت بدست آمده از هر شترمرغ نیز بسیار قابل توجه است. یک شترمرغ 12 ماهه با وزن زنده 100 کیلوگرم، لاشه ای با وزن 60 کیلوگرم تولید خواهد کرد. از این 60 کیلوگرم،21 کیلوگرم گوشت درجه یک (استیک و فیله) و 14 کیلو گرم گوشت درجه دو(گوشت لخم) و مابقی استخوان و چربی خواهد بود.این مقادیر بسته به سن،جنس و روشهای مدیریتی تغییر می کند.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله شترمرغ
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد