
فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:31
فهرست مطالب:
عنوان صفحه
فصل اول
آشنایی کامل با مکان کارآموزی 1
1/1-تاریخچه و شرح مختصری از مکان کارآموزی 2
2/1-نمودار سازمانی و تشکیلات اداره مخابرات 3
3/1-ساختمان اور مشترکین مخابرات 4
4/1-ساختمان اداری مخابرات 5
5/1-مرکز تلفن مخابرات 6
فصل دوم
بررسی سیستم حسابداری اداره مخابرات 11
1/2-چارت واحد حسابداری 12
2/2-شرح مختصر موقعیت حسابداری در اداره مخابرات 13
3/2-قسمت دریافت ها 13
4/2-قسمت پرداخت ها 14
5/4-قسمت اقساط 14
6/5-قسمت کارپردازی 15
7/2-قسمت انبار داری 16
8/5-قسمت حقوق و دستمزد 16
فصل سوم
آزمون آموخته ها و نتیجه گیری کلی 20
1/3-فعالیت های جاری قسمت 21
2/3-محاسبات و چگونگی عملکرد قسمت پرداخت 22
3/3-مواد و تبصره های قانونی و استانداردهای استفاده شده در حسابداری مخابرات 24
1/1-تاریخچه و شرح مختصری از مکان کارآموزی
از موقعی که انسان به زندگی اجتماعی روی آورد و به فکر تشکیل اجتماع انسانی افتاده نیاز به ارتباطات و انتقال اخبار و اطلاعات از فرد یا افرادی یه فرد یا افراد دیگری بیش از پیش نمود پیدا کرد؛ از گذشته های دور تا امروز ماا مختلف برای حفظ قدرت، صلح و ثبات اجتماعی، همیشه هزینه های مادی و اجتماعی زیادی را متحمل می شدند تا بتوانند در زمینه های سیاسی،اقتصادی،صنعتی،علمی،فرهنگی و...... موفق باشند. از نخستین ابتکارات انسان در گذشته استفاده از پرندگان از جمله کبوتر برای جابجایی و رساندن پیام به دیگران بود. کبوتر با استعداد خدادادی خود می تواند مکان ها را در خاطر خود بسپارد و از صدها کیلومتر دورتر دوباره مکانی را که قبلاً بوده با شامه قوی خود باز یابد؛ که این نوع ارتباط بیشتر مختص حکام و پادشاهان بود.
در میان ملت ها، قبایل و طوایف مختلف شیوه های مختلفی هر چند کم اهمیت، استفاده می شد؛ استفاده از دود، سازهای محلی و...... نمونه های کم نظیری بود که در مواقع ضروری برای آگاهی دیگران از آنها استفاده می شد.
اما ارتباطات و انتقال پیام ها و اخبار بطور سازمان دهی شده در ایران اولین بار در زمان هخامنشیان بوجود آمد، حکومت در آن زمان با احداث راه ها و کاروانسراها افرادی را که چاپار نامیده می شدند را برای انتقال پیام ها بکار گماشت و یکی از دلایل پایداری و گسترش قدرت هخامنشیان در آن زمان می توانست این ابتکار باشد.
اما در دوره معاصر که الکتریسیته زندگی بشر را متحول نموده، ارتباطات نیز دستخوش تحول شده است. از سالهای حدود 1940 میلادی با آمدن تلگراف ارتباطات سریعتر و کم هزینه تر صورت گرفت و دیگر نیازی نبود مدت ها وقت صرف شود تا ارتباط با کسی برقرار شود. اختراع تلفن در قرن گذشته توسط الکساندر گراهام بل به زندگی انسان امروز رنگ دیگری بخشیده است امروزه با استفاده از یک تلفن، با مقصد مورد نظر در سریعترین زمان ممکن ارتباط برقرار نمود؛ امروزه برقراری صلح و امنیت پایدار و نزدیک نمودن افکار ملل مختلف به یکدیگر بر عهده وسایل ارتباط جمعی می باشد و از طریق ارتباطات صورت می پذیرد.
واژه مخابرات به مفهوم الکتریکی عبارتست از ارسال، دریافت و تجزیه و تحلیل اطلاعات توسط وسایل الکتریکی؛ در این فرآیند صدا،تصویر،متن و...... به زبان قابل فهم الکتریکی تجزیه و تحلیل شده و از طریق امواج رادیویی، کابل های الکتریککی، فیبر نوری و......به راحتی و با اتلاف کمترین زمان به مقصد مورد نظر می رسد؛ شرکت مخابرات در کشور ما فعالیت های متعددی را بر عهده دارد که مهمترین عمومی ترین آن برقراری سیتم کنترل خطوط ثابت و همراه تلفن های مشترکین این شرکت می باشد.
ای شرکت که در تمام شهرهای کشور دارای ادارات می باشد؛ مراحل تقاضا تا واگذاری تلفن را کلا رسیدگی و کنترل می نماید.
راه اندازی دفاتر تلفن راه دور، نصب یا تعمیر کیوسک های تلفن همگانی نیز از دیگر فعالیت ها وخدمات اداره مخابرات می باشد.
در این گزارش سعی گردید کلیت فعالیت های سازمانی این اداره شرح داده شود و قسمت های مرتبط با واحد حسابداری تفکیک و بررسی گردند.
گزارش کارآموزی بررسی سیستم حسابداری مخابرات