فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کارافرینی کارخانه شیر پاستوریزه

اختصاصی از فایلکو کارافرینی کارخانه شیر پاستوریزه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کارافرینی کارخانه شیر پاستوریزه


کارافرینی کارخانه شیر پاستوریزه

 

 

 

 

 

 



فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:23

فهرست مطالب :
مقدمه:    3
آنچه باید در مورد شیر بدانیم:    5
ـ مشخصات متقاضان    6
الف: حقیقی    7
ب: حقوقی    7
3- محصول    7
4- سرمایه‌گذاری    7
5- زمین    8
6- محوطه‌سازی    8
7- ساختمان‌سازی    9
8- ماشین‌آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی    9
9- شرح مختصر فرآیند و رسم نمودار تولید:    10
10- تأسیسات    10
11- وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه    11
12- مواد اولیه و بسته‌بندی    11
13- آب، برق و سوخت مصرفی    12
14- برآمد هزینه تعمیرات و نگهداری    12
15- برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسان    13
16- برآورد سرمایه ثابت    13
ـ هزینه‌های سرمایه‌ای    13
17- هزینه‌های قبل از بهره‌برداری    14
18- برآورد سرمایه در گردش    14
19- برآورد هزینه استهلاک    15
20- هزینه‌های تولید سالانه    15
21- قیمت تمام شده محصول    16
22- قیمت فروش محصول    16
23- محاسبه نقطه سربه‌سر (100% راندمان)    17
24- سود و زیان ویژه: (سود)    17
25- ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبت‌های آن:    18
26- سرمایه ثابت سرانه    18
27- کل سرمایه‌گذاری سرانه    19
28- نرخ بازدهی سرمایه    19
29- دوره برگشت سرمایه    19
جدول شماره (1)    20
جدول شماره (2)    20
جدول شماره (2)    21
مشخصات ماشین‌آلات و تولیدات    21
نمودار شمارة 1    22
نمودار شمارة 3    23
نمودار شمارة 4    23

مقدمه:
کارخانه شیر پاستوریزه شیراز که در سال 1343 با ظرفیت 20 تن شیر در روز توسط شرکت تهیه و توزیع شیر ایران با سرمایه مشترک بانک توسعه صنعتی و بانک کشاورزی و دامپروری با هدف تأمین تغذیه شیر رایگان مدارس تأسیس شده بود، در سال 1357 با کارخانه شیر زرقان ادغام و تحت عنوان کارخانه شیر منطقه‌ای فارس شروع به فعالیت نمود. این کارخانه در زمینی به مساحت 5/13 هکتار در کیلومتر 25 جاده شیراز ـ تخت‌جمشید واقع شده است و در حال حاضر با تولید و توزیع انواع محصولات لبنی شامل شیر در بسته‌بندی‌های (پاکتی، شیشه‌ای، نایلونی)، ماست آرسیل یک کیلوئی و یک نفره، ماست خامه ساده، خامه شهد خرما، خامه عسلی، دسر زعفرانی، دسر نسکافه، کره، دوغ (4 لیتری، 2 لیتری، 5/1 لیتری و 4/1 لیتری) پنیر سفید ایرانی، کشک، شیرموز و شیر کاکائو و … با نام کارخانه شیر پاستوریزه پگاه فارس به فعالیت خود ادامه می‌دهد. کارخانة شیر پاستوریزه پگاه فارس با توجه به تعهد صادقانه نسبت به رعایت بهداشت فرآیند تولیدات خود و تندرستی مصرف کنندگان، اقدام گسترده‌ی با صرف هزینه و انرژی زیاد در جهت افزایش کیفیت در مراحل مختلف اعم از جمع‌آوری و حمل و نقل شیر، تبدیل و فرآوری آن، توزیع و مصرف به عمل آورده و دستاورد آن دریافت سه تقدیرنامه به عنوان واحد نمونة استاندارد استان، دریافت گواهینامه ISO 9002، مدیریت زیست محیطی از شرکت Moody انگلستان، پروانه ساخت برای محصولات تولیدی خود، دریافت نشان تحقیق و توسعه از وزارت صنایع، دریافت نشان بهره‌ور نمونه استان در دو سال متوالی، دریافت لوح برگزیده صنعت سبز بواسطه بهترین فعالیت‌های زیست محیطی در بین کلیة واحدهای غذایی و دارویی کشور و انتخاب کارخانه به عنوان واحد نمونه در 2 سال اخیر، دریافت کد ملی محیط زیست، دریافت گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه کارخانه و … بوده است.
در حال حاضر تنها حدود یک سوم شیرخام تولید شده در کشور به کارخانه‌های فرآوری شیر پاستوریزه که مشمول استاندارد اجباری می‌باشند و علاوه بر آن کنترل‌های لازم بر روی فرآورده‌های تولید شده انجام می‌گیرد و مراکز ذیصلاح کشور از جمله ادارة کل نظارت بر مواد غذایی و مؤسسة استاندارد بر آن نظارت دارند، تحویل داده می‌شود. در فرآیند صنعتی تولید شیر، قبل از فرآوری به لحاظ کیفی مورد آزمایش قرار می‌گیرد و شیرهای با اسیدیته بالا یا بار میکروبی بیش از حد و یا به دلیل داشتن مواد افزودنی، آنتی‌بیوتیک و … تحویل گرفته نمی‌شود.
آنچه باید در مورد شیر بدانیم:
ضرورت مصرف روزانه شیر برای تمامی گروه‌های سنی، همواره از سوی متخصصان علم تغذیه و سازمان‌های بهداشتی بین‌المللی از جمله WHO و FAO توصیه شده است. امروزه میزان مصرف سرانة شیر و فرآورده‌های آن در هر جامعه، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های توسعه فرهنگی به شمار می‌آید. بر اساس آخرین یافته‌های علمی در بررسی ارزش غذایی شیر و فرآورده‌های آن، مصرف سالیانه 200 لیتر از این ماده غذایی ارزشمند، علاوه بر افزایش رشد و تضمین سلامت جسمی افراد، موجب ارتقای هوش و قدرت فراگیری آنان می‌شود. افزایش توان کاری، طول عمر و پیشگیری از کار افتادگی زود هنگام، از دیگر مزایای مصرف روزانه آن است. این ویژگی‌ها زمانی تحقق خواهد یافت که مصرف شیر در تمام طول زندگی تدوام داشته باشد و مصرف آن در هیچ مقطع سنی قطع نشود. برای اینکه فردی به طور مداوم بتواند از شیر استفاده کند و نسبت به مصرف آن دچار عدم تحمل نشود، لازم است بعد از دوران شیرخوارگی نیز نوشیدن آن را ادامه د هد. در غیر این صورت، تولید آنزیم هضم کننده قند شیر یا لاکتوز در بدن قطع شده و در نتیجه فرد نسبت به مصرف آن در میانسالی و یا کهنسالی، دچار «عدم تحمل» و یا عوارض گوارشی ناشی از آن، از جمله نفع معده، دل پیچه و حتی اسهال خواهد شد.


دانلود با لینک مستقیم


کارافرینی کارخانه شیر پاستوریزه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد