فهرست مطالب
شرح شماره صفحه
-1 معرفی محصول
-1-1 نام و کد محصول 2
-1-2 شماره تعرفه گمرکی 4
-1-3 بررسی و ارائه استاندارد 4
-1 قیمت داخلی و جهانی محصول 4 -4
-1-5 موارد کاربرد 6
-1-6 کالای جایگزین 7
-1-7 اهمیت استراتژیک کالا 8
-1-8 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول 9
-2 وضعیت عرضه و تقاضا
-2-1 بررسی واحدهای موجود 10
-2-2 بررسی وضعیت طرح های دردست اجرا 13
-2-3 بررسی روند واردات 15
-2-4 بررسی روند مصرف 16
-2-5 بررسی روند صادرات 18
-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات 19
-3 روشهای مختلف تولید 20
-4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی 24
-5 برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت در حداقل ظرفیت اقتصادی 24
-6 برآورد مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین 28
-7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 28
-8 تامین نیروی انسانی 29
-9 تعیین میزان یوتیلیتی مورد نیاز واحد 29
-10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 30
-11 تجزیه و تحلیل 31
مراجع و منابع مطالعاتی 33
دانلودطرح توجیحی ظروف یکبار مصرف اسفنجی