صمغ گیری ابریشم ایرانی با استفاده از امو اج مایکروویو ، صابون مارسی و بی کربنات سدیم و نیز امواج مایکروویو و
بی کربنات سدیم به تنهایی، در غیاب صابون مارسی انجام گرفته و نتایج بدست آمده با روش معمول صمغ گیری (روش
صابونی) مقایسه گردیده است . درصد کاهش وزن، استحکام، درصد ازدیاد طول نسبی، برداشت رنگزا و ساختار
میکروسکوپی پارامترهای مورد مطالعه برای بررسی چگونگی انجام فرآیند بوده است.
نتایج بدست آمده نشان می دهد که استفاده از امواج مایکروویو موجب افزایش نرخ صمغ گیری ودر نتیجه صرفه جویی قابل
ملاحظه در زمان و مصرف انرژی می گردد . همچنین امکان کاهش مصرف آب و مواد شیمیایی نیز وجود دارد که موجب
مزیتهای زیست محیطی این روش می گردد.
صمغ گیری ابریشم ایرانی با استفاده از امواج مایکروویو