فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

کار آموزی کارخانه ی لبنی

اختصاصی از فایلکو کار آموزی کارخانه ی لبنی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

کار آموزی کارخانه ی لبنی


کار آموزی کارخانه ی لبنی

 

 

 

 

 

مقدمه

شیر به طور کلی عبارت ازتراوش های غدد پستانی حیوانات پستاندار که عاری از کلستروم می باشد ودراثردوشش کامل یک حیوان یا چند حیوان سالم بدست می آید بشر در هزاران سال پیش متوجه شدکه می تواند از این فراورده با ارزش به عنوان غذا نه تنها برای کودکان ،بلکه برای بزرگسالان نیزاستفاده نماید.براین اساس تحول و نوآوری در صنعت دامپروری از دو قرن پیش حاصل گردید تولید شیر به سبک امروزی 150سال پیش به این طرف آغازگردید وامروز شیر و محصولات لبنی به عنوان ترکیبات غنی از پروتیین و مواد ضروری بدن،یکی از مهم ترین فعالیت های صنعتی لبنیات می باشد.مصرف سرانه ی شیر به عنوان شاخص پیشرفت و توسعه در اکثر کشورها مشخص میگردد.مصرف سرانه ی شیردرایران 70کیلوگرم است.معمولا گاو را به عنوان اصلی ترین دام تولیدکننده شیربیان می کنند.ممکن است دربعضی از کشورها حیوان اصلی شیرده گوسفند ،گاومیش ، بز، شتر باشند در ایران حدود30-25 درصد از کل شیر تولیدی وارد پرو سه ی صنعتی شدن می شود که هدف اصلی در فراوری شیر در صنعت ،علاوه بر بهداشت شیر،تولید پنیر، کره، خامه پودر شیر خشک ،پودر آب پنیر وکازئین می باشد.

 

تاریخچه شرکت 

آزمایش های مواد ورودی به کارخانه

1 )شیر

نحوه دریافت شیر

آزمایش های شیر ورودی به کارخانه

آزمایش های شیمیایی

آزمایش های فیزیکی

  • اسیدیته شیر
  • دما
  • تست الکل شیر
  • اندازه گیری PHشیر

چربی شیر

تست آنتی بیوتیک

تست بتااستار

تست کالچر

دانسیته شیر

اندازه گیری پروتئین شیر

روش دستی اندازه گیری پروتئین شیر

تست سوماتیک سل

تست متیلن بلو

تست FPD

تست ماده خشک

آزمایش میکروبی شیر

تست Total cant

 

2)شیر خشک

آزمایش های شیر خشک

آزمون شیمیایی

  • اسیدیته:
  • PH
  • Fat
  • آنتی بیوتیک

آزمایش میکروبی

 

3) خامه

آزمایش های خامه

آزمایش شیمیایی:

  • تست بتااستار
  • تست کالچر خامه
  • Fat خامه
  • اندازه گیری PH خامه
  • اسیدیته خامه

آزمایش میکروبی خامه

4) شیر پاستوریزه

پاستوریزاسیون

نحوه عمل CIP

آزمایش های شیر پاستوریزه

آزمایش های شیمیایی

  • اسیدیته شیر
  • دانسیته شیر
  • تعیین نقطه انجماد

آزمایش های میکروبی شیر پاستوریزه

تست Total cant

5) ماست

عوامل مؤثر در کیفیت ماست

انتخاب شیر

استاندارد کردن شیر

ماده خشک

راه های افزایش ماده خشک

 هواگیری

 اثرات هواگیری

 هموژنیزاسیون

طرز تهیه استاتر                                                        

آزمایش های ماست

آزمایش های شیمیایی ماست

  • اسیدیته ماست
  • PH
  • MSNF
  • چربی ماست

6) دوغ

آزمایش های دوغ

آزمایش های شیمیایی دوغ

  • اسیدیته دوغ
  • پروتئین دوغ
  • چربی دوغ
  • نمک دوغ

آزمایش میکروبی دوغ

  • کلی فرم
  • اشرشیاکلی
  • کپک
  • استف

تست شیمیایی آب

  • سختی
  • قلیائیت
  • PH
  • تست کلر

آزمون میکروبی آب

  • Total cant آب
  • کلی فرم
  • اشرشیا کلی
  • محیط کشتSKM) Skim Milk Agar)
  • محیط کشت VRBA) Violet   red bile agar )
  • تهیه محیط کشتC.A)      Plate count agar)
  • تهیه محیط کشتTTB
  • رقت سازی

دانلود با لینک مستقیم


کار آموزی کارخانه ی لبنی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد