فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:20
فهرست مطالب:
فصل اول:
۱-۱. مقدمه
ارتباط بیسیم چیست؟ .۱-۲
نحوه عملکرد یک شبکه بدون کابل .۱-۳
انواع شبکه های بی سیم .۱-۴
فصل دوم:
۱-۱ .بررسی هزینه های یک شبکه Wireless
۲-۱. Wireless Router
۳-۱. تلفن اینترنتی چگونه کار می کند؟
۴-۱. تلفن اینترنتی چگونه کار می کند؟
فصل سوم:
۱-۱. آشنایی با VoIP
۲-۱. Circuit Switching
۳-۱. Packet Switching
۴-۱. روش برقراری
فصل چهارم:
۱-۱. مودم
۲-۱. مودم های سریعتر
Point-to-point پروتکل ۳-۱.
لیست حروف اختصاری
منابع
فصل اول:
۱-۱. مقدمه:
امروزه با بهبود عملکرد، کارایی و عوامل امنیتی، شبکههای بیسیم به شکل قابل توجهی در حال رشد و گسترش هستند و استاندارد IEEE 802.11 استاندارد بنیادی است که شبکههای بیسیم بر مبنای آن طراحی و پیاده سازی میشوند.
در ماه ژوئن سال 1997 انجمن مهندسان برق و الکترونیک¹ استاندارد IEEE را به عنوان اولین استانداردِ شبکههای محلی بیسیم منتشر ساخت. این استاندارد در سال 1999 مجدداً بازنگری شد و نگارش روز آمد شده آن تحت عنوان IEEE منتشر شد.
استاندارد جاری شبکههای محلی بیسیم یا همانIEEE 802.11 تحت عنوان ISO/IEC توسط سازمان استاندارد سازی بینالمللی² و مؤسسه استانداردهای ملی آمریکا³ پذیرفته شده است.
تکمیل این استاندارد در سال 1997، شکل گیری و پیدایش شبکه سازی محلی بیسیم و مبتنی بر استاندارد را به دنبال داشت. استاندارد 1997، پهنای باند 2Mbps را تعریف میکند با این ویژگی که در شرایط نامساعد و محیطهای دارای اغتشاش (نویز) این پهنای باند میتواند به مقدار 1Mbps کاهش یابد.
روش تلفیق یا مدولاسیون در این پهنای باند روش DSSS است. بر اساس این استاندارد پهنای باند 1 Mbps با استفاده از روش مدولاسیون FHSS نیز قابل دستیابی است و در محیطهای عاری از اغتشاش (نویز) پهنای باند 2 Mbpsنیز قابل استفاده است.
هر دو روش مدولاسیون در محدوده باند رادیویی 2.4 GHz عمل میکنند. یکی از نکات جالب توجه در خصوص این استاندارد استفاده از رسانه مادون قرمز علاوه بر مدولاسیونهای رادیویی DSSS و FHSS به عنوان رسانهانتقال است. ولی کاربرد این رسانه با توجه به محدودیت حوزه عملیاتی آن نسبتاً محدود و نادر است.