فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق غذا و سلامتی

اختصاصی از فایلکو تحقیق غذا و سلامتی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق غذا و سلامتی


تحقیق غذا و سلامتی

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:33

فهرست مطالب:
تاریخچه      1
تحولات غذا در طول تاریخ      2
کربوهیدرات ها         4
پروتئین ها         5
لیپید ها         6
ویتامین ها         6
کاربرد مواد معدنی         8
مواد معدنی         8
آب         9
هرم غذایی         11
چند توصیه برای رساندن آب کافی به بدن         12
عادات رژیم غذایی         13
دستور العمل تولید غذا         16
تولید غذا         17
آماده سازی غذا         17
رابطه تغذیه با سلامتی         19
انواع غذاهای تولید شده         21
راهنماهای رژیمی          22
بیشتر بدانیم         24
مراحل مختلف کمبود ویتامین         29
تغذیه سالم ده فرمان         30
نتیجه          32
 
مقدمه
پیغمبر اکرم (ص) می فرمایند : المعده بیت کل داع ( معده خانه همه بیماریهاست ) و الحمیه راس کل دوا ( کم خوردن در راس همه درمان هاست).
غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند.
مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر.

 
چکیده

غذا  و سلامتی
 
یکی از مهم ترین خصوصیات موجودات زنده غذا خوردن آنهاست جانوران از جمله انسان مصرف کننده مواد غذایی هستند.بیشترین تلاش همه جانوران در تامین غذاست.یکی از لذت های مهم زندگی ما و جانداران دیگر هم در خوردن غذاست.
 سلول های بدن ما قسمت های مختلفی دارند که هر کدام از کنار هم قرار گرفتن اتم ها و مولکول ها درست شده اند .حتی وقتی آرام استراحت می کنیم،فعالیت های بسیاری در سلول های بدنمان انجام می شود .بسیاری از این سلول ها می میرند وسلول های دیگر جای آنها را می گیرند.برای آنکه ما سالم بمانیم و سلول هایمان درست کار کنند: باید به طور مرتب از غذایی که می خوریم،انرژی و مولکول های لازم را به دست آوریم.
•    نقش غذا در بدن
1.    تولید انرژی:همان طور که یک اتومبیل  برای حرکت به سوخت احتیاج دارد ما نیز برای انجام هر کدام از کار های روزانه خود (از نفس کشیدن تا بازی کردن) به انرژی احتیاج داریم
2.    رشد،نگهداری و ترمیم بافت ها: وقتی ما رشد می کنیم که در بدن مان سلول های جدید ساخته شود.از طرف دیگر سلول های آسیب دیده و فرسوده نیز باید ترمیم و جایگزین شوند.
3.    انجام و تنظیم اعمال حیاتی بدن : برای آن که سلول های بدن ما کار هایشان را به درستی انجام دهند،به طور مرتب واکنش های خاصی در آنها اتفاق می افتد که مواد ویژه ای لازم دارند.

 
تاریخچه  
علم جدید تغذیه به سرعت گسترش یافت. اولین تحقیقات در مورد ویتامین ها ، در سال 1912م و به وسیله سر فردریک گولند هاپکینز انجام شد. این شخص به خاطر همین تحقیق در سال 1929م جایزه نوبل را دریافت نمود.
در قرن بیستم، پس از طبقه بندی ماهیت و نقش پروتئین ها، هیدرات های کربن، ویتامین ها و مواد معدنی، تصور عمومی این بود که دیگر دانش کافی در مورد عوامل غذایی وجود دارد. آن زمان به غذا به عنوان نوعی سوخت نگاه می کردند که انسان قادر است با مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز بدنش، به زندگی ادامه دهد. پس از آن نکات با اهمیت دیگری هم در مورد تغذیه کشف شد.
مواد بسیاری وجود دارند که در عملکرد درست بدن، نقش های حیاتی ایفا می کنند. آنزیم ها یک دسته از این موادند که بخش مهمی در تغذیه دارند. آنزیم ها کاتالیزور های شیمیایی هستند که دستگاه گوارش بدن، آنها را تولید می کند و نقش بسیار مهمی در فعالیت های متابولیکی بدن ایفا می کنند.
آنتی اکسیدان ها دسته دیگری از مواد هستند که اخیراً کشف شده اند. مصرف انرژی در بدن، بر سلول ها اثرات جانبی دارد و به همین دلیل، برخی مواد مغذی خاص همچون ویتامین ها در بازسازی و ترمیم آسیب های ناشی از اکسید شدن، نقش حیاتی دارند.
توازن اسیدهای چرب ضروری در بدن هم از دیگر مواردی است که در سلامت افراد مهم می باشد. برای این منظور، باید از روغن های امگا 3 و امگا 6 در رژیم غذایی خود استفاده کنیم و در مقابل، مصرف چربی های اشباع شده و هیدروژنه را به حداقل برسانیم. نتایج حاصله از تحقیقات متخصصین تغذیه دلالت بر این دارد که، مصرف چربی های گیاهی از ایجاد ناهنجاری های متابولیکی که معمولاً توسط کلسترول به وجود می آید جلوگیری می نماید.
همچنین به تازگی کشف شده که غذایی که می خوریم، بر باکتری هایی که در دستگاه گوارش فعالیت می کنند تاثیر می گذارد. در کل، استفاده از چربی های اشباع شده و هیدرات های کربن توصیه نمی شود و در عوض، به وفور می توان از مواد غذایی تازه و ساخته نشده همچون سبزی، میوه و...استفاده نمود. البته دانشمندان داشتن یک رژیم غذایی محدود را درست نمی دانند؛ هر چند که این رژیم، موادغذایی مضر برای بدن را هم شامل نشود. بهترین رژیم غذایی، یک رژیم متنوع است که سرشار از میوه و سبزیجات و مواد مغذی باشد.
مطالعه در مورد تغذیه مردم ژاپن نشان می دهد که آنها روزانه غذاهای متنوع بیشتری را نسبت به مردم غربی مصرف می کنند. مردم غرب در هفته حداقل 30 نوع غذای متفاوت می خورند؛ در حالی که مردم ژاپن هر روزه 27 نوع غذای متنوع مصرف می نمایند. به همین دلیل است که ژاپنی ها نسبت به مردم سایر نقاط دنیا، کمتر دچار بیماری های رایج امروزی همچون دیابت، بیماری های قلبی و سرطان می شوند. نوع رژیم غذایی افراد است که سبب ابتلا به چنین بیماری هایی می شود.  


دانلود با لینک مستقیم


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد