فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره شرح مختصری از کار با رایانه

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله کامل درباره شرح مختصری از کار با رایانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله کامل درباره شرح مختصری از کار با رایانه


دانلود مقاله کامل درباره شرح مختصری از کار با رایانه

 

 

 

 

 

 

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه :46

 

بخشی از متن مقاله

مقدمه

امروزه استفاده از رایانه در تمامی زمینه های زندگی متداول شده است.

رایانه از دو بخش کلی تشکیل شده است:

1- نرم افزار

2- سخت افزار

- نرم افزار به برنامه هایی گفته می شود که رایانه به وسیله‌ی آنها کار می کند و قابل فهم است گفته می شود.

- سخت افزار به تمام وسایل که در کامپیوتر با چشم دیده می شوند و قابل لمس است و به صورت کلی به تجهیزات فیزیکی رایانه سخت افزار گویند.

در ابتدا در این گزارش ابتدا نصب ویندوز را شرح می دهم و بعد سخت افزار و مونتاژ و نصب سیستم را گزارش می دهم و در آخر هم نکاتی جهت عیب یابی سیستم را نیز شرح می دهم.

ویندوز XP

ابتدا لوح فشرده را داخل درایو مربوطه می گذاریم که بلافاصله بعد از روشن شدن کامپیوتر وارد برنامه Setup بایوس شده و باید مطمئن شویم که لوح فشرده به عنوان اولین رسانه‌ی راه انداز کامپیوتر شما انتخاب شده باشد. این تنظیمات معمولاً در بخش Boot Device انجام می شود. در غیر این صورت سیستم را دوباره راه اندازی می کنیم. با راه اندازی سیستم برنامهSetup ضمن شناسایی اجزای سخت افزاری، فایل های موقت خود را بر روی دیسک سخت کپی می کنیم. سپس با نمایش پارتیشن های موجود بر دیسک سخت، امکان انتخاب پارتیشن نصب یا تغییر سیستم فایل فراهم می آید و در صورتی که دیسک سخت کامپیوتر برای اولین بار مورد استفاده قرا گیرد و یا پارتیشنی بر روی آن وجود نداشته باشد با فشار کلیدC آن را به وجود آورید. دیسک های سخت از ظرفیت بالایی برخوردار هستند برای استفاده بهینه از فضای دیسک سخت و مدیریت صحیح فایل ها آنها را به بخش هایی مستقل با فضای دلخواه تقسیم می کنند که هر یک از این بخش ها را قطعه یا پارتیشن می گویند که بر دو نوع است:

الف- پارتیشن اولیه یا اصلی (Primary Partition)

ب- پارتیشن توسعه یافته (Extended Partition)

در پارتیشن اولیه بخشی از فضای دیسک است که می توان آن را مانند یک دیسک فیزیکی مستقل در نظر گرفت مهمترین مشخصه این پارتیشن این است که برای راه اندازی کامپیوتر استفاده می شود، بر روی دیسک های معمولی حداکثر چهار پارتیشن اولیه ایجاد کرد و روی دیسک سخت سیستم خود سه پارتیشن اولیه و یک پارتیشن توسعه یافته ایجاد کنید. برای استفاده از هر پارتیشن اولیه باید آن را قالب بندی (Format) کرده و یکی از حروف الفبای انگلیسی را به آن سبت دهیم. پارتیشن توسعه یافته زمانی استفاده می شود که بخواهیم بیش از چهار پارتیشن بر روی سستم خود به وجود آوریم این پارتیشن را نمی توان فرمت کرد و نام درایوی را به آن اختصاص داد. بلکه باید حداقل یک درایو منطقی روی آن ایجاد و سپس آن را فرمت کنیم.

بنابراین در این پنجره گزینه اول را انتخاب می کنیم یا کلید را فشار می دهیم. در پنجره بعدی 5 مرحله دارد که سه مرحله اولیه آن عبارتند از:

1- Collection in Formation 2- Dy Namic up Data

3- Preparing installation مراحل تکمی شده می باشد.

4- installing windows باید تعدادی اطلاعات تکمیلی از سوی کاربر در اختیار برنامه‌ی نصب قرار گیرد.

ویندوز مایکروسافت دارای یک محصول 25 کاراکتری است که باید از روی برچسب لوح فشرده در محل مربوطه وارد کنیم و کلید Next را فشار دهیم. بعد از راه اندازی مجدد سؤالاتی درباره نام خود، نام شرکت، نام کامپیوتر و گذر واژه‌ی مدیر سیستم پرسیده می شود. علاوه بر این گزینه های دیگری مانند تاریخ ساعت، زبان و منطقه جغرافیایی را باید تکمیل کنیم. اگر بخواهیم ویندوز UP ما دارای دو زبان باشد روی دکمه Customize…. کلیک کرده و کشور Iran و زبان Farsi را در کادر انتخاب می‌کنیم. در مراحل بعدی عمده کاری که انجام می شود شناسایی اجزای سخت افزاری سیستم است. هنگام شناسایی اجزای سخت افزاری جانبی سیستم (مانند کارت ویدئویی، کارت صدا، مودم و...) دو حالت وجود دارد. 1- ویندوز قادر به شناسایی قطعاتی نیست یا در صورت شناسایی، فایل های راه انداز از آنها را در اختیار ندارد که برای تکمیل فرایند نصب ویندوز فایل های راه انداز آنها را به صورت جداگانه در اختیار ویندوز قرار داد، این کار از طریق بخش Control Panel / add hard ware ویندوز انجام می شود.

در هنگام نصب ویندوز XP ممکن است خطاهایی رخ دهد که عبارتند از:

1- Setup cannot install to the selected partition:

این خطا در صورتی رخ می‌دهد که پارتیشن انتخابی برای نصب ویندوز مناسب نباشد.

2- Not enugh disk space for installation :

این خطا در صورتی رخ می دهد که برنامه‌ی نصب با کمبود فضای دیسک سخت مواجه می شود.

3- Hard ware malfunction call your hard ware vendor for support:

در صورتی که سیستم قادر به شناسایی سخت افزار نصب شده بر روی سیستم نباشد.

4- File copy errors:

این خطا در هنگام کپی کردن فایل های ضروری سیستم عامل بر روی دیسک سخت به وجود می آید. وجود اشکال سخت افزاری در دیسک سخت، بلوک بودن بخش مورد نظر دیسک یا کمبود ظرفیت پارتیشن مورد نظر برای کپی از جمله دلایل بروز این خطا هستند.

5- Connot read from source disk:

در صورت وجود یک خش بر روی CD که باعث خوانده نشدن فایل ها شود این خطا رخ می دهد. پیکربندی دیسک سخت در ویندوز XP برای پیکربندی دیسک سخت در ویندوز XP باید از Start گزینه Control Panel کلیک کنید.

بعد روی گزینه Switch to classio view، لیست کامل گزینه ها پیش روی شما قرار می گیرد.

بر روی گزینه Administrative tools و سپس Computer Management دابل کلیک کنید، پنجره مربوط باز می شود از لیست ابزارهای مدیریتی در سمت چپ بر روی Storage و سپس Disk Management کلیک کنید. در پنجره‌ی سمت راست لیست از پارتیشن های موجود بر روی دیسک سخت به همراه مشخصات آنها شامل: نوع سیستم فایل، کل ظرفیت، میزان فضای آزاد و... را نشان می دهد. برای انجام هر تغییری بر روی پارتیشن ها باید وارد پنجره (System administraor) شدیم که گزینه های:

1- حذف پارتیشن:

برای این کار روی پارتیشن کلیک راست کرده و گزینه Delete را انتخاب می کنیم.

2- ایجاد پارتیشن:

بر روی فضای آزاد کلیک راست کرده و گزینه New Partition را انتخاب می کنیم.

3- تغییر نام یک پارتیشن به یکی دیگر از حروف الفبا:

با کلیک راست روی درایو مورد نظر گزینه Change Drive Letterand Patas را انتخاب کنید حرف مورد نظر را نوشته و دکمه Chenge را کلیک کنید.

4- فرمت کردن پارتیشن موجود:

کلیک راست روی نام درایو و انتخاب گزینه Format... امکان پذیر است.

که برای ایجاد پارتیشن با فشار دکمهC یک جدول باز می شود که در سمت راست نام درایو و در سمت چپ ظرفیت درایو را می نویسیم که در پایین جدول4 گزینه دارد:

1- ایجاد پارتیشن 2- تغییر اندازه‌ی پارتیشن 3- حذف پارتیشن 4-  ادغام پارتیشن ها با یکدیگر- که نام درایو و ظرفیت را نوشته و Create (ایجاد) را فشار می دهیم و در صفحه اصلی نصب ویندوز بعد از گزینه پیکربندی پارتیشن حذف پارتیشن می باشد که با حرکت کردن بر روی پارتیشن ها و فشار دادن دکمه DELETE باعث حذف آن درایو می شود.

اجزای Case

1- منبع تغذیه:

به منظور فراهم کردن ولتاژ لازم برای قطعات مختلف سیستم از منبع تغذیه در داخل کیس استفاده می شود.

منبع تغذیه شامل یک بدنه و اتصالات خارجی برای دریافت برق شهر و چند اتصال برای ارسال جریان و ولتاژ تولید شده توسط منبع تغذیه جهت ارسال به بخش های مختلف کامپیوتر برای شارژ آنها می باشد، این بخش ها به عنوان بخش های خارجی منبع تغذیه می باشند. منبع تغذیه دارای یک مدار داخلی برای تبدیل ولتاژ متناوب AC به ولتاژ مستقیم DC می باشد.

اجزای خارجی Case

منبع تغذیه

1- بدنه:

به عنوان یک پوشش برای مدارات داخلی استفاده می شود که به صورت یک جعبه فلزی با یک درپوش فلزی است که به هم پیچ می شوند.

2- اتصال کابل برق ورودی:

برای ایجاد ارتباط میان منبع تغذیه و برق شهر از یک کابل ویژه استفاده می شود این کابل وارد یک نگه دارنده می شود که روی بدنه منبع تغذیه قرار دارد.

3- محل اتصال منبع تغذیه و برد اصلی:

منبع تغذیه روی بردار اصلی تعبیه شده است، نگهدارنده هایی برای ایجاد این اتصالات روی بدنه منبع تغذیه وجود دارد. اندازه، شکل و تعداد نگهدارنده ها برای ارتباط با برد اصلی در انواع منبع تغذیه متفاوت است.

4- محل اتصال منبع تغذیه در درایوها:

یکی دیگر از اتصالات در منبع تغذیه خروجی‌هایی برای ارسال ولتاژ لازم برای دیسک سخت، CD/DVD و دیگر درایوها می‌باشد. دو نوع نگهدارنده برای این اتصالات وجود دارد. 1- نگهدارنده ای به نام berg برای ایجاد ارتباط بین منبع تغذیه و فلاپی دیسک، نگهدارنده Molex برای ایجاد ارتباط بین منبع تغذیه و دیسک سخت و CD/DVD استفاده می شود.

5- کلید منبع تغذیه (Power switch):‌

یک کلید برای روشن و خاموش شدن منبع تغذیه استفاده می شود. در منبع تغذیه PC/XT معمولاً این کلید در منبع تغذیه قرار دارد. منبع تغذیه AT یا ATX این کلید روی Case کامپیوتر قرار گرفته و به منبع تغذیه وصل می شود.

6- خنک کننده منبع تغذیه:

از یک فن به عنوان خنک کننده و منبع تغذیه استفاده می‌شود که یکی از مهمترین بخش های منبع تغذیه می باشد.

خنک کننده ها (he at sink): داخل کیس یک خنک کننده قرار می گیرد تا گره های تولید شده در داخل Case را کاهش دهد.

کلید ها: معمولاً دو کلید در Case قرار دارد که یک کلید Power برای روشن و خاموش کردن کامپیوتر و کلید دیگر Reset برای Reset کردن سیستم (راه اندازی مجدد سیستم) می باشد.

نشانگرها: برای مشخص کردن وضعیت برق سیستم (Power Led) و وضعیت دیسک سخت (HDD LED) از نشانگرهایی مانند LED و غیره می توان استفاده کرد.

بلندگو (Speaker): در داخل کیس یک بلندگو برای گزارش خطاهای خاص سیستم تعبیه می شود.

گیره ها و نگه دارنده های برد اصلی: تعدادی گیره ها و نگهدارنده های فلزی و پلاستیکی برای نگهداری برد اصلی  روی کیس به کار می رود.

جایگاه درایوها: در جلویCase جایگاهی با استفاده از تیغه برای درایوها معین می شود.

پایه های پلاستیکی زیرCase: این پایه ها برای این است که Case از سطح کمی بالاتر قرار گیرد.

برد اصلی (Mother Board)

نگهدارنده یا سوکت مربوط به قرار دادن ریز پردازه به دو نوع می باشد.

1- نگه دارنده PGA:

این نگهدارنده سوراخ هایی به صورت مربعی بر روی برد اصلی قرار دارد، در هر ضلع مربع به تعداد پایه های ریزپردازنده چند ردیف سوراخ می باشد که ریز پردازنده را در داخل آن سوراخ ها قرار می دهند.

2- نگهدارندهZif:

این نگهدارنده هم مثلPGA می باشد با این تفاوت که برای محکم شدن ریزپردازنده یک اهرم در کنار یک ضلع مربع قرار دارد. ریزپردازنده را داخل سوراخ ها قرار داده و اهرم را به طرف پایین می کشیم تا در جای خود محکم شود.

نگهدارنده خنک کننده ریزپردازنده: ریزپردازنده ها گرمای زیای تولید می کنند، بنابراین برای خنک کردن ریزپردازنده و آسیب نرسیدن به آن از خنک کننده ها استفاده می کنند که این خنک کننده ها روی این نگهدارنده ها قرار می گیرد.

سوکت های حافظه (Memory module socket) ram: روی بردار اصلی محل مشخصی برای قرار گرفتن ram وجود دارد که متداول ترین این شکاف ها به دو صورت Simm و شکاف Dimm است.

*** متن کامل را می توانید بعد از پرداخت آنلاین ، آنی دانلود نمائید، چون فقط تکه هایی از متن به صورت نمونه در این صفحه درج شده است ***


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره شرح مختصری از کار با رایانه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد